20 JAAR VANAFNUL

 

Toen wij in 1999 deze bedrijfsnaam kozen vonden veel mensen die maar vreemd. ‘Klinkt niet ondernemend’ ‘ Is te weinig gericht op Groei ‘

En inderdaad: 20 jaar later, werken wij nog steeds met zn’ tweeën

zonder groot kantoor en personeel.

 

En toch zijn wij gegroeid.

 

In onze trainingen zijn we inmiddels in de unieke gelegenheid om met top wetenschappers van verschillende Universiteiten te werken aan het verfijnen van hun wetenschappelijke verhaal.

Het is een uitdaging om kandidaten terug te brengen naar het oorspronkelijke startpunt van hun idee. Het helpt hen om hun plannen vervolgens helder te kunnen presenteren.

 

Op film gebied keren wij in 2019, na jaren in opdracht gewerkt te hebben, terug naar ‘vrije’ projecten waarvoor wij als kunstenaars zelf het initiatief nemen.

Na de zomer tonen wij het eerste resultaat:  ‘Opera in Charkov’ een documentaire over het werk van een Nederlands creative team in Oekraïne.

 

Wij vieren feest, maar we zijn ook bezorgd.

 

In ons land is de nadruk op economische groei door de jaren heen alleen maar toegenomen.

Het levert ons allemaal een mate van rijkdom en een gevoel van vrijheid op,

maar daarmee ook: de vrees om al dit moois weer kwijt te raken.

Dat dubieuze politici ook in ons land met succes inspelen op deze angst voor verlies zien wij met lede ogen aan.

 

Daarom blijven wij zeggen:

 

Groei langzaam,

stap voor stap,

met oog voor je eigen ontwikkeling en die van je omgeving.

Weet dat leren moeite kost, en dat je op de lange termijn voor die moeite beloond wordt.

 

In de woorden van beeldend kunstenaar Bram van de Velde aan het einde van een dag in zijn atelier:

‘Er is niets, ik heb goed gewerkt’

 

Telkens startend

VANAFNUL

 

Een website waarin geschreven tekst en video elkaar aanvullen ‘spreekt’ de bezoeker extra aan. Bewegend beeld geeft waardevolle aanvullende informatie en brengt je verhaal letterlijk tot leven. Video geeft je de kans om ‘persoonlijk’ contact te maken met je klant.

 

Bij MYPITCH combineren wij onze jarenlange  ervaring op het gebied van presentatievaardigheden met onze expertise op het gebied van video en film.

Binnen de trainingen werken wij geregeld samen met Lin Rouvroye. Zij behaalde haar master degree in Social Cognition aan University College Londen. Als onderdeel van het trainingsprogramma 'Persuasive Spokesmanship' en het Presentation Skills Program voor Research Master studenten en PhD's van de School of Business and Economics verzorgt Lin een lecture over de Psychology of Persuasion.

TEAM:

 

Inmiddels versterken Axel de Marteau en Puck Rouvroye ons filmteam. Zij behaalden beiden een master fotografie aan Luca School of Arts in Brussel. Axel en Puck gaan van start met een nieuwe aflevering in de serie kookprogramma's 'Koken uit de Tapijntuin'. Daarnaast werken zij mee aan de in Brussel opgenomen aflevering van 'The Curious Plate' waarin wij een food expert uit New York volgen op zijn zoektocht naar bijzondere producten die in het hart van de stad geteeld worden.

VANAFNUL   Meerssenerweg 255 B   6224 AG Maastricht    info@vanafnul.nl     043-3628457

V   A   N   A   F  N   U   L