VANAFNUL   Meerssenerweg 255 B   6224 AG Maastricht    info@vanafnul.nl     043-3628457

OUD EN NIEUW:

 

Ruim 9 jaar geleden maakten wij in opdracht van de gemeente Eindhoven een theatrale opening voor een congres over 'Uitdagingen voor de toekomst'. Polarisatie stond nog maar net op de agenda en onze satirische visie op 2018 waarbij de samenleving uiteenvalt in groepen die elkaar om de kleinste 'piece of shit' naar het leven staan blijkt inmiddels realistischer dan ooit.

 

Binnen de trainingen werken wij geregeld samen met Lin Rouvroye. Zij behaalde haar master degree in Social Cognition aan University College Londen. Als onderdeel van het trainingsprogramma 'Persuasive Spokesmanship' en het Presentation Skills Program voor Research Master studenten en PhD's van de School of Business and Economics verzorgt Lin een lecture over de Psychology of Persuasion.

Een website waarin geschreven tekst en video elkaar aanvullen ‘spreekt’ de bezoeker extra aan. Bewegend beeld geeft waardevolle aanvullende informatie en brengt je verhaal letterlijk tot leven. Video geeft je de kans om ‘persoonlijk’ contact te maken met je klant.

 

Bij MYPITCH combineren wij onze jarenlange  ervaring op het gebied van presentatievaardigheden met onze expertise op het gebied van video en film.

18 JAAR VANAFNUL

 

Na jaren waarin we talloze theater, film en trainings projecten hebben gerealiseerd kun je je afvragen of het eigenlijk wel mogelijk is om steeds weer echt 'vanafnul' te beginnen. Hoe snel denk je niet te weten op welke manier je een bepaald vraagstuk moet aanpakken, en hoe graag grijp je terug naar beproefde recepten ? Toch blijft het voor ons ook de komende jaren de kunst om iedere nieuwe opdracht met een onbevangen blik te bekijken.

 

TEAM:

 

Inmiddels versterken Axel de Marteau en Puck Rouvroye ons filmteam. Zij behaalden beiden een master fotografie aan Luca School of Arts in Brussel. Axel en Puck gaan van start met een nieuwe aflevering in de serie kookprogramma's 'Koken uit de Tapijntuin'. Daarnaast werken zij mee aan de in Brussel opgenomen aflevering van 'The Curious Plate' waarin wij een food expert uit New York volgen op zijn zoektocht naar bijzondere producten die in het hart van de stad geteeld worden.

V   A   N   A   F  N   U   L