Film is een heel effectief middel om je verhaal via social media te verspreiden en dat kun je tegenwoordig vrij gemakkelijk zelf doen, zonder hulp van derden. Maar laten we eerlijk zijn: een goed filmpje maken kost tijd en het verhaal effectief vertellen blijft een vak.

 

Inmiddels bestaat ons werk o.a uit een aantal langere (internationale) documentaires over locale voedselproductie, een serie films over Jeugdzorg in Limburg, de landelijke voorlichtings film voor pleegouders en tal van korte informatieve producties die een plekje hebben gevonden op de websites van onze opdrachtgevers.

 

Wij verzorgen het concept, schrijven het scenario, casten (indien nodig) acteurs, verzorgen de opnames en de montage en leveren een kant en klaar product af.

In ons VIMEOPORTFOLIO vind je een overzicht van onze producties.

 

 

REPORTAGE

Je bereikt met je evenement natuurlijk het liefst een zo groot mogelijk publiek. Een reportage kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Het toont een impressie van de activiteiten en laat bezoekers aan het woord. Op die manier creëer je de mogelijkheid om na afloop, via internet, je verhaal verder te verspreiden. VANAFNUL verzorgt de opnames, de interviews en de eindmontage. Vervolgens plaatsen we de reportage online. (voorbeeld...)

 

SPECIAL

Aandacht generen voor een nieuw initiatief vraagt om inventieve oplossingen ! Specials zijn korte clips die je publiek op ludieke wijze laten kennismaken met je aanbod. In dit voorbeeld draait het om de introductie van een nieuwe website die scholen moet helpen bij het vinden van leuke activiteiten op het gebied van voedsel educatie voor kinderen. (voorbeeld...)

 

VANAFNUL   Meerssenerweg 255 B   6224 AG Maastricht    info@vanafnul.nl     043-3628457

V   A   N   A   F  N   U   L